VVS Blikkenslager Skanderborg- Vi passer godt på miljøet, gør du?

Arbejdsområder

Solvarme

”Udnyt solens stråler med et solvarmeanlæg”

Solvarme er en miljøvenlig og fleksibel løsning, der består af en solfanger, der opvarmer en frostsikker væske. Solvarmeanlægget kan nemt kombineres med husets øvrige vand- og varmeanlæg. På den måde kan du minimere din varmeregning.

Kombiner solvarmen med en anden varmeløsning

Hvis du bor i et helårshus, skal solvarmen i de fleste tilfælde kombineres med en anden varmeløsning, så du er sikret tilstrækkelig varme hen over vinteren. Så i vinterhalvåret kan du med fordel kombinere din solvarme med enten blandt andet et træpillefyr, oliefyr eller en brændeovn.

Ombygning eller tilbygning

Hvis du står overfor en ombygning eller tilbygning, er det vigtigt, at du er opmærksom på konstruktionen allerede nu, hvis du overvejer at få installeret solvarme senere. Du kan eventuelt få en fagmand til at kontrollere, om husets tag kan bære solvarmeanlægget. Derudover er der vigtigt, at solvarmen placeres rigtigt i forhold til solen, så hverken bygninger eller træer spærrer for solen. Hos Tebstrup VVS Service ApS rådgiver vi fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer.

Hos Tebstrup VVS Service ApS når vi ud til en stor kundegruppe, hvor vi varetager opgaver for kunder i Skanderborg, Horsens, Odder, Harlev, Galten, Stjær og Silkeborg. Vi opsætter også gerne dit oliefyr, eller din biovarme og jordvarme.

Kontakt os for en vejledende samtale på telefon 86 53 83 45.