VVS Blikkenslager Skanderborg- Vi passer godt på miljøet, gør du?

Arbejdsområder

Oliefyr

”Vi kommer med gode råd, hvis du skal have udskiftet dit oliefyr”

Et oliefyr er en varmekilde til dig hus. Det består af en oliebrænder, en kedel samt en olietank hvor olie til fyret opbevares i.

Investér i et nyt oliefyr

Mange husstande har stadig ældre oliefyr, som i mange tilfælde er mere end 15 år gamle. De ældre oliefyr er langt mindre effektive end de nye oliefyr, som forhandles i dag. Hvis du skal investere i et nyt fyr, kan du opnå store besparelser, hvis du vælger et, der er energieffektivt.

Fra 2013 er det ikke længere tilladt, at installere oliefyr i nye bygninger, så hvis du bygger et nyt hus, hjælper vi gerne med at finde en anden varmeløsning til dig.

Få gode råd

Hos Tebstrup VVS Service ApS hjælper vi gerne med gode råd, hvis du skal have udskiftet dit oliefyr, så du får den model, der er mest effektiv til dit behov. Når du investerer i et nyt oliefyr, får du en mere driftssikker kedel, så du undgår, at de pludselig bryder sammen. Desuden er de nye kedler også langt mindre, så de optager ikke så meget plads i fyrrummet.

Bor du i nærheden af Skanderborg, Horsens, Odder, Harlev, Galten, Stjær eller Silkeborg kommer vi gerne og laver en gennemgang af dit varmesystem. Vi opsætter også gerne biovarme og jordvarme eller solvarme.

Kontakt os på telefon 86 53 83 45 og få lavet en gennemgang.