VVS Blikkenslager Skanderborg- Vi passer godt på miljøet, gør du?

Arbejdsområder

Køkken og badeværelse

”Tebstrup VVS Service ApS tilbyder utallige muligheder, når det gælder køkkenet og badeværelset”

Skal du have nyt køkken eller badeværelse? Så kan vi hos Tebstrup VVS rådgive dig i hvilket køkken eller bad, du skal vælge. Vi har altid fokus på, at begge rum skal være funktionelle og passe ind i dit hjems daglige rutiner. Vi kender til alle lovkrav inden for blandt andet ventilation, kloak og afløb så du er garanteret lovlige installationer. Du er altid velkommen til at tage os med på råd, så du får det køkken eller badeværelse, du ønsker. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Køkkenudstyr

Køkkenet er et af de rum, der bliver anvendt mest i hjemmet, og derfor stilles der en række krav til indretningen og køkkeninstallationerne. Hos Tebstrup VVS Service ApS står vi for installationen og tilslutningen af blandt andet køleskabe, opvaskemaskiner med mere. Derudover kan vi hjælper med at opsætte en armatur og emhætte i dit køkken. Hvis du køber en emhætte hos os, tilbyder vi en aftale med løbende service.

Vi fører et bredt udvalg af udstyr til badeværelset

Vi fører et bedre udvalg af blandt andet sanitet til badeværelset. Derudover har vi også et bredt udvalg af armaturer, lige fra vandhanen der skal monteres på væggen til vasken, baderumsmøbler i forskellige stilarter samt badekar. Du har derfor mulighed for at få badeværelsesmateriale og elementer i samme stil og kvalitet

Tebstrup VVS Service ApS tilslutter og installerer alt fra baderumsmiljø og håndklædetørrer på badeværelset.

Vi hjælper dig med dit køkken og badeværelse

Skal der flyttes rør, har du fået nyt køleskab, skal du have jacuzzi installeret eller noget helt fjerde? – så står Tebstrup VVS Service ApS altid klar til at hjælpe dig i Skanderborg, Horsens, Odder, Harlev, Galten, Stjær og Silkeborg. Vi stiller vores mange års erfaring til rådighed, samt vores viden om myndighedskrav og materialevalg, så vi gennem en åben dialog finder netop det du søger.

Skal vi renovere dit bad eller køkken? Så er vi altid at træffe på telefon 86 53 83 45. Vi glæder os til at høre fra dig!