VVS Blikkenslager Skanderborg- Vi passer godt på miljøet, gør du?

Arbejdsområder

Klimaanlæg og ventilation

”Et bedre indeklima giver en bedre trivsel i hverdagen”

Vi kan hos Tebstrup VVS opsætte nye ventilationssystemer og klimaanlæg uanset om du bor i en ældre bolig, eller om du er ved at renovere eller bygge nyt. Er indeklimaet dårligt, kan det betyde, at der kan opstå fugt, skimmelsvamp med mere, som kan medføre allergiske reaktioner hos husets beboere. Mange danske hjem er i dag præget af dårligt indeklima. Med et ventilationsanlæg eller klimaanlæg bliver den forurenede luft udskiftet med frisk luft ude fra. Anlægget kan ligeledes rense den forurenede luft og sende luften retur til det rum, hvor klimaanlægget er placeret. 

Klimaanlæg

Hvis du investerer i et klimaanlæg, kan du regulere temperaturen og luften, så huset bliver behageligt at opholde sig i. Klimaanlægget sørger for, at et koldt rum bliver opvarmet, og omvendt hvis rummet er for varmt afkøler klimaanlægget det. Et klimaanlæg fungerer som en intelligent styringsenhed, der konstant tilpasser sig fyrets forbrug og temperaturen udenfor.

Dårligt indeklima på arbejdspladsen

Dårligt indeklima er også et problem på mange arbejdspladser. Det går ud over helbredet, arbejdsevnen og kan give øget sygefravær, hvilket er dyrt for både arbejdspladsen og samfundet.

Tebstrup VVS Service ApS kan hjælpe dig med at undersøge, om du kan få et bedre indeklima, samt rådgive dig i den jungle, der er af muligheder, når der skal vælges ventilation eller klimaanlæg. Sidst, men ikke mindst, så hjælper vi selvfølgelig også med opsætning og vedligeholdelse i områderne omkring Skanderborg, Horsens, Odder, Harlev, Galten, Stjær og Silkeborg.

Ring til Tebstrup VVS Service ApS i dag, for et uforpligtende tilbud på noget frisk luft. Telefon 86 53 83 45.