VVS Blikkenslager Skanderborg- Vi passer godt på miljøet, gør du?

Arbejdsområder

Blikkenslager

”Tebstrup VVS Service ApS udfører en lang række opgaver inden for tagarbejde i Skanderborg og omegn”

Skal du have udført blikkenslager arbejde? Så kan vi hos Tebstrup VVS udfører alt blikkenslager arbejde inden for materialer såsom: 

  • Kobber
  • Skifer
  • Zink
  • Naturskifer

Med stor grundighed og professionalisme kan vi udføre alt blikkenslagerarbejde så det fremstår funktionelt og smukt på samme tid. 

Vi tilbyder blikkenslagerarbejde i form af opsætning og vedligeholdelse af kviste, tagrender og tagafvanding. Ingen opgaver er for store, og ingen opgaver er for små. Det er nødvendigt, at der laves et årligt eftersyn af dine tagrender og inddækninger. Som blikkenslager varetager vi både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør i områderne omkring Skanderborg, Horsens, Vejle, Odder, Harlev, Galten, Stjær og Silkeborg.

Kontakt os for blikkenslagerarbejde

Med stor erfaring inden for udskiftning af tagrender, tag og facade arbejde, har vi den faglige viden, der skal til for at give dig kvalitetsrige løsningsforslag. Når vi udfører blikkenslagerarbejde, garanterer vi for at arbejdet er udført af professionelle blikkenslagere, så det holder sig flot i mange år.

Kontakt Tebstrup VVS Service ApS i dag for et godt uforpligtende tilbud på telefon 86 53 83 45.